![]() |
|
Grupa Gobarto poprawiła wyniki finansowe |
![]() |
|
II edycja konferencji „Narodowy Dzień Świni” |
Relacja z konferencji PFPŻ ZP pt.: | |
„Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych” | |
Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych
![]() |
|
Gęsina na imieninach 2017 | |
![]() |
|
VIII Forum 100 - Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego | |
![]() |
|
Wystartował FOODPARTNER, | |
program edukacyjny dla firm branży spożywczej | |
![]() |
Inwestycje w chłodnictwie |
Jak uniknąć błędów inwestycyjnych? |
![]() |
IV KONGRES Bezpieczeństwa Żywności |
![]() |
Rozmowa z Marcinem Łazickim |
– Dyrektorem Działu Chłodnictwa | |
ELEKTRONIKA SA – Technika Chłodnicza |
![]() |
Rada Promocji Żywności Prozdrowotnej przy SITSpoż. |
![]() |
Finalizacja zakupu zakładów przetwórstwa mięsa Grupy Pini |
![]() |
Branża drobiarska wychodzi naprzeciw antybiotykom |
![]() |
Misja Gospodarcza na Białorusi |
5 - 9 czerwca 2017 |
![]() |
![]() |
Zrównoważona produkcja jako kierunek rozwoju Polskiej Branży Drobiarskiej: Antybiotyki |
![]() |
PROMAR rozbudowuje zakład produkcyjny w Zawierciu |
![]() |
Większa suma korzyści Polagra Tech 2017 |
![]() |
27-28 MAJA |
OLSZTYN, KORTY JODŁOWA |
![]() |
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców |
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: | |
„Składniki żywności -aktualne wymagania prawne” | |
2 marca 2017 r., Hotel Marriott, Warszawa |
![]() |
![]() |
FABIOS S.A. otrzymał certyfikat IFS Food |
![]() |
Sektor EcoFood hitem targowym |
![]() |
Zakłady Mięsne Łuków z nową identyfikacją wizualną |
SPOTKANIE GWIAZDKOWE BRANŻY MIĘSNEJ |
|
![]() |
Konferencja: „Automatyzacja i technika procesowa w przemyśle spożywczym, kosmetycznym, farmaceutycznym i chemicznym. Przemysł 4.0. Rynek polski i niemiecki.” |
Warszawa, 20 września 2016 |
![]() |
Targi Gastrosilesia |
![]() |
Nowa jakość egzaminów czeladniczych i mistrzowskich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Targi IFFA 2016 zakończone rekordową liczbą wizytujących i wystawców. |
![]() |
![]() |
Elektronika SA - Technika Chłodnicza poleca
Pompy ciepła na ekologiczny czynnik roboczy CO2 ...
![]() |
Rozmowa z Arturem Stasiakiem, przedstawicielem firmy KJOW - organizatorem spotkań biznesowych dla branży mięsnej – Meat Market 2016 |
22 kwietnia 2016 r. odbędzie się II edycja Konferencji Handlowej Meat Market. ...
Rozsmakuj się w Europie - LET'S MEAT!